Öne Çıkanlar

1 Kasım 2022 Salı

Kulübümüz Maltepe açıklarında 1923 metrelik yüzme yarışmasına katıldı.

 


29 Ekim 2022 Cumartesi günü Cumhuriyetimizin 99. Yaşında Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen 1923 metre yüzme yarışında kulübümüzü başarıyla temsil eden Didem Yiğit ve Güzel Yıldırım’ı tebrik ederiz.






Cumhuriyet için Boğaz'da kulaç attılar. Maltepe açıklarında 1923 metrelik yüzme yarışması düzenlendi

Cumhuriyetin 99. kuruluş yıldönümü nedeniyle İstanbul Boğazı'nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Maltepe açıklarında 99 sporcu 1923 metrelik yüzme yarışına katıldı. Nefes nefese geçen ve Boğaz'ın buz gibi sularında heyecan yaratan yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.

Cumhuriyetin 99. kuruluş yıldönümünde 99 sporcu Maltepe açıklarında kulaç attı. 7’den 77’ye genci, yaşlısı onlarca Maltepelinin akın ettiği 1923 metre mesafede kadınlar ve erkekler kategorisinde yüzme yarışması düzenlendi. Nefes nefese geçen yarışma sonrası dereceye girenlere ödülleri verildi.

Maltepe’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sabahın erken saatlerinde başladı. Maltepe Belediyesi tarafından Cumhuriyet’in 99’uncu yılına özel 99 sporcuyla yüzme yarışması düzenlendi. 1923 metre mesafede kadınlar ve erkekler kategorisinde düzenlenen ve nefes nefese geçen yarışma tezahüratlar eşliğinde başladı.

Belediye tarafından dağıtılan tişörtler ve bayraklarla adeta bir renk cümbüşü oluşturan onlarca Maltepelinin heyecanlı bekleyişleriyle yarış sonuçlandı. Kadınlar kategorisinde İpek Burcu Aydıner birinci, Melis Özer ikinci ve Eda Sayın üçüncü oldu. Erkeklerde ise Özkan Dizer birinci, Beysat Nobonipour ikinci ve Duygun Yurtel üçüncü oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder