Öne Çıkanlar

3 Haziran 2022 Cuma

Fatih Belediye Başkanı M.Ergün TURAN, Kulüp Başkanımız Gülen Yıldırım’ı makamında ağırladı

 Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün TURAN,  Kumkapı Sarıçubuk Spor Kulübümüzün başkanlığına seçilen Sayın Gülen YILDIRIM hanımefendi ve yönetimini, makamında ağırladı.


Kulüp Başkanımız Gülen Yıldırım'ın sözleri :

Çay için teşekkür ediyorum ben de, lakin o makamlar bizim için ordalar, bizler de kamu hizmeti sunuyoruz, sadece çocuklar gençler diil, yetişkin insanların da yaptığı sporun bu toplumu daha sağlıklı bir geleceğe taşıyacağı kanaatindeyim. Anne babaları spor yapan çocuklar daha sağlıklı ortamlarda büyürler, spora ilgi alaka motivasyonları da daha çok artar. 

Altyapı mühim, bizim de hep önceliğimiz ama yetişkinleri spora dahil edeceksiniz ki çocuklar da kendilerine daha çok rol model bulsunlar.

Dün çok şey konuştuk sevgili başkanla, 

Başkandan ve tüm siyasilerden tek isteğimiz yenisini ekleyemiyorlarsa üstüne,  elimizdeki tesislerin, kulüp merkezlerinin yok olmasına izin vermesinler yeter.

Bunu dile getirdik, cevap da çok netti…

Bizim cevabımız da çok netti;

biz bu spor sevdasıyla 1981 yılından bugüne ayakta durduysak dimdik, herkes gelir geçer, tüm makamlar, ama bu kulüp yine ayakta durur. Babamın hep dediği gibi biz önce kendimize güveniyoruz. Hepsi bu. 

Amatör spora gönülden hizmet eden, emek veren, amatör ruhunu kaybetmeden spora sporcuya dokunan herkese çok teşekkür ederim, 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder