Öne Çıkanlar

17 Mayıs 2022 Salı

Kulüp Başkanımız Gülen Yıldırım Dalyan'da Carettalarla Yüzüyoruz etkinlikte 2. olmuştur.

Türkiye yüzme federasyonu tarafından Dalyan’da gerçekleştirilen “Carettalarla Yüzüyoruz” Açık Su Yüzme yarışında Kulüp sporcularımız katıldıkları 2.5 km ve 5 km parkurlarını başarıyla tamamladılar.

 Kulüp başkanımız Gülen Yıldırım 5 km yaş grubunda ikinci olurken, kulüp antrenörümüz ve sporcumuz Nafiye Kala da 5 km parkurunda yaş grubunda 1. Olmuştur.

 Futbol dışında diğer branşların da hak ettiği ilgiyi gördüğü ve desteklendiği günler diler ve herkese teşekkür ederiz.

Kumkapı Sarıçubuk 81 spor Kulübü Masterlar yüzme Takımı TYF  5. Uluslararası Dalyan Açık Yüzme yarışmasını 15 Mayıs 2022 tarihinde başarıyla tamamladı..

Ortaca Belediyesi ile Dalyan Turizm Tanıtım Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfınca (TUSEV) Dalyan Mahallesi'ndeki İztuzu Plajı'nda düzenlenen organizasyon, "Carettalarla Yüzüyoruz" temasıyla gerçekleştirildi.

Muğla'nın Ortaca ilçesinde düzenlenen 5. Uluslararası Dalyan Açık Su Yüzme Yarışması'nda 478 sporcu mücadele etti. Yarışmaya, kadın ve erkeklerde 1.5 km , 2.5 km ve 5 km parkurlarda 25'i yabancı, 6'sı özel gereksinimli 478 sporcu katıldı.

Kumkapı Sarıçubuk Spor Kulubü başarıyla Fatih' e dönüyor.

Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor Kulübü Masterlar yüzme Takımı da yarışmaya 4 yüzücü ile katılım sağladı. Yarışmaya katılan Aygül Yıldırım Aksoy, Gülen Yıldırım, Güzel Yıldırım, Nafiye Kala başarıyla parkurları tamamladılar. 5km Parkurunda Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor kulübü yüzme ekibinden 35-39 yaş grubunda Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor Kulübü Takım Antrenörü ve yüzücüsü Nafiye Kala 1.,  40-44 yaş  grubunda ise  Kulüp Başkanı Gülen Yıldırım  2. oldu. Dereceye giren yüzücülere yarışmanın ardından ödülleri verildi

 KUMKAPI SARIÇUBUK81 SPOR KULÜBÜ DERNEK YÖNETİMİ























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder