Öne Çıkanlar

21 Ocak 2020 Salı

KUMKAPI SARIÇUBUK 81 SPOR KULÜBÜNÜN 38. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ YEMEĞİ



Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor Kulübünün 38. Kuruluş yıl dönümü İstanbul Cağaloğlu’ndaki Gazeteciler Cemiyeti Lokalinde dayanışma yemeği verildi.

Yemeğe STK temsilcileri, Kulüp Başkanları CHP Fatih ilçe başkanı çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor kulübünün sporcuları ve yöneticileri katıldı.
Kumkapı Sarıçubuk 81 Kulübü Başkanı Murat Yıldırım yaptığı konuşmada 38 yıl içerisinde hentbol, masa tenisi, atletizm, futbol branşlarında aktif olarak mücadele etmeye gayret gösteriyoruz. Fakat maddi sıkıntılarımız had safhada, bizler bu kulübün yöneticileri olarak elimizden geldiği kadar hizmet etmeye ben ve yönetici arkadaşlarımla devam edeceğiz. Geceye katılan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.

Gelin bu sevdamıza ortak olun. Başkan Murat Yıldırım konuşmasının son bölümünde Fatih’teki tüm takımlarımız zorluk içerisinde, lütfen bizlere futbol oynayacağımız nizami saha yapın biz ve diğer takımlarımızın yüzlerini güldürün  dedi.. Kumkapı Sarıçubuk 81 Spor Kulübü 38. Kuruluş yıl dönümü vesilesiyle verdiği dayanışma yemeğine yoğun ilgi gösterilirken, gece söylenen ezgi ve çekilen halaylarla sona erdi.

FOTO GALERİ:









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder