Öne Çıkanlar

27 Aralık 2012 Perşembe

Kumkapı Sarıçubuk 81, 3 puana kavuştu!

KUMKAPI SARIÇUBUK 81 :4 ALTINOVASPOR :3



KUMKAPI SARIÇUBUK 81 :4 ALTINOVASPOR :3
İstanbul 1.Amatör Lig 8.grupta sezona şampiyonluk parolası ile giren ancak istediği sonuçlara bir türlü imza atamayan Fatih temsilcisi Kumkapı Sarıçubuk 81, bu hafta Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Altınovaspor maçı ile 3 puan hasretini giderdi.




Genç oyunculardan kurulu Güngören ekibi Altınova maça çok hızlı başladı. Mustafa ve Uğurcan'ın attığı gollerle 2-0 öne geçti. Yediği şok gollerle kendine gelen ev sahibi ekip Hıdır'ın golü ile farkı bire indirdi. Tecrübeli golcüsü Murat'ın golü ile beraberliği yakalayan Sarı-Kırmızılı ekip Önder'in attığı gol ile ilk devreyi 3-2 önde kapadı.

İkinci yarıda her iki ekipte açık futbolu tercih edince tribünlere zevkli bir mücadele izlettiler. Günün başarılı ismi Mustafa Altınova'ya beraberlik golünü getirdi 3-3.

Son dakikalarda müthiş bir heyecana sahip olan mücadelede 90+ dakikalarda son sözü tecrübeli golcü Murat söyledi. Altınova defansının arkasına atılan topla buluşan Murat kaleciyi geçerek topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu ilan etti 4-3.

Maç sonrasında ev sahibi ekipte Mücahit baş dönmesi geçirirken teknik heyet galibiyete sevinemeden oyuncusunun yanına koştu. Fatih temsilcisi aldığı 3 puan ile 4 puana ulaşırken, Altınovaspor'da 4 puanda kaldı.

HABER: ERDEM SAĞOLAN


FOTO GALERİ













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder